• Работилница (2)
  • Работилница (1)
  • Работилница (3)

За нас

Основана во 2006 година, Jiangyin Xinlian Welding Equipment Co., Ltd. е производител специјализиран за производство на опрема за заварување и сечење.

На површина од 3.000 квадратни метри, компанијата сега има над 100 вработени.Со силна техничка продуктивна сила, напредна опрема..

  • 38a0b9237
  • 2